SCHIŢEFRENII

unlikely-5  Giuseppe Colarusso

astfel, deloc protejată, căpăţîna curierului se odihni pe umărul ecorşeului lui ion iliescu, care îşi umezise zîmbetul în saliva abundentă a unei girafe.

înnoptasem de ceva timp iar ciorapii, murdari de stele, stăteau vinovaţi într-un colţ al chiliei, la capătul căreia se afla o sticlă de pepsi plină cu gaz lampant.

noroiul  clipos vindecă prohabul fluturilor de siracuză. peste catarama încinsă se toarnă unt. se serveşte totul pe dos. nictalopii se descarcă precum betonierele.

pe pleoapă, cu un cordon ombilical pe post de lassou, stă lenjeria.  duminica iau liftul pînă la supermarket, să îl dezvăţ de verticalitate.

orasul se numea hona si rataceam pe strazile sufletului ei ca o reptila maidaneza. pasii mei descopereau infinitezimalul miracolului.

vorbeam despre uleiul de masina, imi lasasem oglinda retrovizoare sa atarne la gat. peretii aveau ceva de obiectat impotriva rinitei alergice.

marea fermecatoare avea o poseta in care isi tinea peptidele. cîţiva centauri o cunoaşteau din reviste funebre.

alăturarea nepotrivita dintre momîi şi clismă nu era sursa niciunui regret. peste limbile ceasului se aşternea zăpada precum fardurile amazoanelor.

Anunțuri

ECHTUITI VA ROG!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s