acuzat de oniricid, echt a interpretat in fata instantei un vis aleatoriu

ș a m d …  

vis:  un cîine priveşte un panou publicitar ce o înfăţişează pe  veronica micle.  veronica micle ţine o sticlă de parfum în formă de trompetă pe care scrie echted soul of vericla omica. din sticlă ţîşnesc  valuri de întuneric care se depune pe trotuare, pe trandafiri, vehicule, păsări, vitrine. întunericul este asemenea unui clei şi miroase a trifoi copt. cîinele are ochii umflaţi de plîns. veronica micle îi aruncă  un os de fier, unul de mătreaţă şi unul de fermoar. cîinele nu reacţionează la nicio ispită. vine un cerşetor adună oasele în sac, îi spune ceva la ureche cîinelui, iar acesta moare.
interpretarea echtiană: mama abisală se desfată la priveghiul fiului ucis prin fermentaţie cosmică. cuvintele cerşetorului – demiurgul rătăcit în lumea materiei bolnave, sunt numele magice ale mamei abisale, cu care aceasta se înfăţişează la balurile vieneze. întunericul care se revarsă prin reclamă este timpul care macină lucrurile şi le întoarce în uterul cald al industriei televiziunii sub formă de matrice şi hipotalamusuri dezghiocate.cele trei oase reprezintă tendinţele cosmice centripete, vinovate de existenţa anti-sufletului.  osul de fier este bellapotamov, demonul senzualităţii seminţelor fără rod, osul de mătreaţă este ffamm ousia, demonul feminin al stalactitelor din morgi şi peşteri platoniciene, iar osul de fermoar este rasdaq, demonul trist al vaporilor de mercur inhalati de poeţi sîmbăta. mama abisală nu îşi recuperează fiul deoarece este bîntuită de complexul lui orfeuh, adică teama de a se naşte pe sine.

Anunțuri

5 gânduri despre „acuzat de oniricid, echt a interpretat in fata instantei un vis aleatoriu

  1. mmmm, ce frumos va lasati purtat/a de lumea subconstientului si suprarealismului:) aveti un avantaj pe care l-am mai vazut doar pe blogul unui nene care semna 'urmuz'sau cu doi de z…plutiti f bine in deriva cuvintelor, imaginile se succed atat de bine cat sa ni le puteti arata, din pacate, nu mereu putem prinde toate imaginile:) cred ca sunteti fata ca aveti un site in blogroll cu bijuterii:P

ECHTUITI VA ROG!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s